sv-SEen-GB
Summa:  0  Se varuvagn

19 nov 2016

Inga orders skickas v 47

Pga semester skickas inga orders vecka 47.

2 nov 2016

Sagotyg lägger ner

Sagotygs verksamhet kommer avslutas alla tyger reas.


Testa tyget på provdockan


Att handla barntyger på nätet är inte alltid det enklaste. På Sagotyg finns möjligheten att testa olika kombinationer på vår provdocka

Provdockan
barntyg kaniner i morotslandet
barntyger sagotyg

Barntyger för glada barn


Barntyger som ger inspiration till att skapa mera, som får barn att bli glada och som får vuxna att vilja sy ännu mera. Målsättningen med alla barntyger från Sagotyg är att skapa glädje och inspirera till skapande. Vi vill erbjuda tyger som resulterar i unika kläder, som inte finns i den traditionella handeln. Tygerna från Sagotyg är trikåtyger i 92% bomull och 8% elastan. Kvalitén på barntygerna ger en mjuk känsla samtidigt som tyget är lätt att sy i. 

Se alla barntyger

Sy något till den nyfödda i våra barntyger


Ett litet paket med en snuttefilt och mössa är en perfekt present till den nyfödda. De neutrala färgerna passar både pojkar och flickor på dessa tyger är fint att matcha med både rosa och turkost. Bilden till höger visar en bandkantad filt samt en liten mössa med två knutar på toppen. 

 

När man syr till små barn är det viktigt att använda mjuka och sköna barntyger.  Tänk på att göra det enkelt att ta av och på plagget. Knäppning i både gren och fram på pyjamasar, en ordentlig öppning i hals på tröjor och bodys. Det finns mycket att tänka på, men en bra start är sköna barntyger från Sagotyg.

Få mer inspiration
tyg gunghästar
Tyg Grodprinsen pyjams
barntyg godislandet

Tyger till både stora och små


Alla tyger från Sagotyg är färgglada, fantasifulla och skapade med barn i tankarna. Men med det vill vi inte säga att tyget endast passar barn. Varje vuxen med lite barnasinne kvar blir glad av de glada färgerna och fantasirika mönstren. Så, till sommaren blir det klänningar, shorts och linnen med både glassar och grodor.

 

 

 

 

Bandkanta trikå

Bli återförsäljare av sagotyg


Om du driver företag och säljer barntyger, så kan du bli återförsäljare av Sagotyg. 

Har du företag och syr barnkläder?
Kanske vill du beställa lite större mängder tyger från Sagotyg, även då är du välkommen att registrera dig här som företagskund.

Bli återförsäljare
Tyger barn pyjamas
Barntyger Morotslandet

Barntyger från Sagotyg


Vi hoppas att våra barntyger ska ge inspiration till många unika barnkläder och andra fantastiska alster. Alla tyger är designade och framtagna av Sagotyg själva. Vi har valt att endast producera trikåtyger och vänder oss till både privatpersoner och återförsäljare.

Grundtanken med Sagotyg är att skapa prisvärda och fantasifulla barntyger med en unik design. Det ska vara färgglatt och inspirerande på samma gång.

 

Kontakta Sagotyg


Sagotyg
Göteborgsvägen 89
43130 Mölndal
Sverige

Tel: 0760-169028

Epost: info@sagotyg.se

Org nr: 8105045747

 

Följ oss


Facebook

Instagram

Börja blogga om oss